072-571 60 06 info@sandrasmobilfix.se

Om Sandras Mobilfix

Att reparera mobiltelefoner är något som startade som en hobby för Sandra. Sedan har intresset vuxit och fortsätter att växa.

Sandra startade Sandras Mobilfix 2017 efter att hon kände sig stensäker på sin magkänsla. Företaget etablerades i Februari 2017. Hon har tio års erfarenhet utav reparation utav mobiler och surfplattor och kände att hon nu äntligen fått så mycket kunskap och erfarenhet att hon vågade erbjuda sina tjänster till kunder.

Hon gör alla reparationer själv och erbjuder lagning på alla modeller, i princip. Det är ett otroligt roligt arbete. Ingen telefon är den andra lik även om det är samma modell så det är nya utmaningar hela tiden. Det bästa är att se lyckan i kundernas ansikten när de får tillbaka sin telefon.

Sandra hade sin verkstad hemma i Lindby. Det saknades förbindelser och det va lite pussel att få ihop. Hon ställde upp att hämta och lämna enheter till de kunder som inte kunde ta sig till Lindby. Först va det en kombination med jobbet som undersökterska. Kort därpå, i Oktober öppnade Sandras Mobilfix sin butik på Kyrkogatan i centrala Skurup.

Butiken ligger centralt och nära tågstationen, så det är lätt för både lokala kunder och de som kommer längre ifrån att hitta dit. Redan år 2018 blev Sandra nominerad och uttagen till Ung och driftig 2017 via Skurups sparbank. Dock blev det ingen vinst men det var en vinst i sig att vara en av tre nominerade.

Sandras Mobilfix
Kyrkogatan 17, 274 34 Skurup

072-571 60 06
info@sandrasmobilfix.se

ÖPPETTIDER
Måndag-Fredag 10-17
Alla röda dagar har butiken stängt.

 

 

Kontakta Sandra

14 + 6 =