072-571 60 06 info@sandrasmobilfix.se

Köpvillkor och Garantier

 

Du har 90 dagars garanti på utfört arbete och reservdel. På batterier har du 1 års garanti. Batteri är en förbrukningsvara och försämras med tiden. Garantin gäller alltså inte om funktionen försämras pga ålder utan om det sväller eller på annat sätt slutar funka. Garantin gäller på reservdelen vi monterat och inte skador som uppstår i samband med yttre åverkan eller fukt. Om det skulle uppstå andra fel i din enhet efteråt omfattas ej vår garanti av detta!

Innan din enhet lagas testas alla funktioner, likaså efteråt.

Beställning/köp

Denna sidan är till för dig som behöver finansiera din lagning. Det går alltså lika bra att ringa direkt till butik för att boka.
På våra begagnade enheter lämnar vi tre månaders garanti. Kontakta oss så fort du kan om du upptäcker något som inte stämmer. Garantin gäller från den dagen du kontaktar oss. Frakt och eventuell lagning kan alltså gå utanför dessa månaderna. Så länge du kontaktat oss inom ramen av tre månader.

Vi har ej öppet köp!

Pris

I priserna på lagningarna ingår moms med 25 %. Vi säljer vårt begagnat med VMB (vinst marginal beskattning). Det står alltid beskrivet i annonsen. Vad betyder då VMB? Du som kund får ingen moms på kvittot utan jag som säljare momsar på vinsten.

Frakt

Du står för frakten till oss, vi bjuder på frakten till er (vid lagning). Vi skickar alltid allting spårbart. Du hämtar hos ditt närmaste ombud.

 

Kontakta oss i formuläret om du har frågor!